Het lijkt een vervroegde 1 april grap. Spotify lanceert Spotify for Pets, maak voor je huisdier een playlist gebaseerd op het soort huisdier, zijn gedrag en de muzikale voorkeur van de baas. Doel is het beest rustig te houden als hij alleen thuis is. Slaat Spotify door met hun computergestuurde afspeellijsten of is het echt wat?

Ik heb voor mijn hond Flip een lijst gemaakt.

Oordeel zelf, gaat hij hier echt rustig van worden? Ik heb eerlijk gezegd zo mijn twijfels. Zelf word ik er in ieder geval bepaald niet kalm van. Mijn handen gaan eerder jeuken van Let’s work together en Baby Love. Lekkere nummers, die zouden we best eens kunnen proberen met The Timetraveler Band en The Band of Neighbours.

Die pet playlist gaat het niet worden vrees ik, maar misschien wordt Flip wel rustig van “My Dog’s Favourite Podcast” ook een nieuw initiatief van Spotify.

Hij wordt dan 5 uur lang vriendelijk toegesproken afgewisseld met rustgevende muziek.

Ik ga het eens proberen, maar of Flip zijn Engels wel goed genoeg is……

Doorklikkers