Over ons

Wij zijn in 2003 gestart met delen van informatie over het downloaden van muziek via Napster, KaZaa, Nieuwsgroepen en Bittorent. Met de opkomst van Spotify zijn deze min of meer illegale praktijken niet meer nodig. Wij hebben ons leven gebeterd en zijn  geswitcht naar het volgen van alle streamingdiensten die daarna werden opgericht.

Inmiddels zijn de kaarten wel geschut. Spotify is verreweg de grootste streamingdienst. Daarom doen we nu vooral verslag van alles wat rond Spotify gebeurt met af en toe een uitstapje naar ontwikkelingen in de muziekindustrie. Vinden we wat handige tips dan delen we die ook.

Geen reclame wel donaties

Wij draaien deze site bewust zonder reclame, omdat we er gewoon zelf ook een hekel aan hebben. We hebben daarom besloten volledig op donatiebasis te gaan werken om zo onze kosten van hosting en onderhoud een beetje te behapbaar te maken.

Elk bedrag is welkom.

Contact

Heb je nog tips en nieuws voor ons of vragen? Je kunt ons contacten op Twitter en Facebook. Gewoon een email sturen kan natuurlijk ook:  info@digimuziek.nl