Nieuwe Beatles tracks dankzij AI

Het kon natuurlijk niet uitblijven: ook The Beatles zijn door de AI gehaald. Op het YouTube account van ene Dae Lims verschijnt de ene na de andere track met “nieuwe” muziek van The Beatles en PaulMcCartney.

Wat is het beste liedje ooit? Volgens velen God Only Knows van The Beach Boys. Als je dat nu eens laat zingen door de beste popgroep ooit? Door AI is dit mogelijk! En Brian Wilson zingt gewoon mee! Wie had ooit gedacht dat we dat nog gingen meemaken?

De AI-stem van Paul is beter dan ooit

Check deze track van Paul McCartney waaraan een AI versie van John Lennon is toegevoegd. Zo is het nummer New opeens een duet van Paul en John! Bovendien is de stem van Paul weer helemaal zo goed als 40 jaar geleden.

Vergelijk dat eens met het originele New:

Ook op de AI remake van I don’t know heeft Paul zijn oude stem weer terug!

Op youtube.com/@daelims09 vind je meer van die tracks zoals Caroline No van The  Beach Boys gecoverd door Paul McCartney.

Hoe lang blijft dit online?

Ben bang dat deze tracks op last van de rechthebbende platenmaatschappijen snel verwijderd zullen worden. Ik heb ze daarom alvast maar even geript voor persoonlijk gebruik.

Mocht deze melding verschijnen? Je weet me te vinden.

Door AI terug naar de tijden van The Pirate Bay?

Waarschijnlijk moeten we voor de beste AI tracks binnenkort weer uitwijken naar The Pirate Bay. Die is nog steeds live en te bereiken via proxy sites als https://piratebayproxy.live/. Doe er je voordeel mee. De ambitieuze vrijhaven voor AI Muziek Beatly Music lijkt nog niet erg van de grond te komen. Alvast maar werken aan je kennis van the noble art of illegal downloading? Misschien is het in dit geval niets eens illegaal. We gaan het zien.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *