Het is gelukt! Mijn AI-track kan worden gestreamd

Een paar weken geleden startte ik met een experiment. Kun je met behulp van de de dienst Boomy zomaar muziek op de streamingdiensten krijgen?

Het antwoord is ja. Boomy stuurde me bericht dat mijn track is goedgekeurd.

Boomy heeft zelfs een handig overzicht waarmee je in één keer kunt zien op welke diensten je release kun worden gestreamd of gedownload. Het is allemaal wel prima geregeld bij Boomy.

We zijn er nog niet

Maar wacht eens even! Waar zijn Spotify en Apple Music? Daar is mijn track nog niet te vinden. Ik heb een paar weken gewacht maar nog steeds niets. Ik heb Boomy gecontact in een poging te achterhalen wat er speelt? Zouden Spotify en Apple toch een extra kwaliteitscheck hebben waarbij mijn track niet door de beugel paste? Het blijft spannend. Wordt vervolgd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *