Best eng eigenlijk, Google en Facebook weten alles van me. Nou ja alles…, dat ik die zwemboek allang heb gekocht is ze blijkbaar ontgaan. Ik krijg nog elke dag advertenties van zwembroeken.

Spotify weet ook veel van me, al blijft gelukkig beperkt tot de muziek die ik luister. Dat is niet beangstigend maar zelfs erg fijn. Neem bijvoorbeeld de Discover Weekly playlist, elke week een verse lijst met nummers in mijn straatje, heerlijk.

Zo’n database met mijn muzieksmaak biedt meer en ongekende mogelijkheden. Deze week heeft Paradiso een nieuwe website gelanceerd. Op de nieuwe site kun je je Spotify-account aan de agenda van Paradiso koppelen.  Je krijgt dan een overzicht van de datums waarop de bands die jij luistert in Paradiso spelen. Ik vind het geweldig! Ik hoef geen concert meer te missen.

Ik zou zeggen koppel mijn Spotify account maar aan een database met alle concerten in Nederland. Pak ook meteen even Ticketswap mee dan kan ik zo af en toe ook even een goedkoop last minute kaartje scoren.