Boomy experiment gaat toch verder

Ik heb je al eerder bericht over mijn experiment met een door AI gemaakt track. Hij staat inmiddels op Tidal, Deezer en YouTube en Amazon Music. Maar nog steeds niet op Spotify, SoundCloud en Apple Music.

Ik heb navraag gedaan bij Boomy in de verwachting dat deze dienst er niets mee zou gaan doen. Ik heb immers gebruik gemaakt van een gratis account en mijn track stelt qua muziek ook niets voor. Alle reden om mijn verzoek te negeren.

Maar toch pakt Boomy het voortvarend op. Kijk maar een naar dit antwoord.


Toch de rem op het aantal uploads

Hieruit blijkt dat Spotiy e.d. toch een beetje de rem heeft gezet op het aantal uploads. Niet zo gek als je weet dat ze er dagelijks 120.000 ontvangen. Ik heb netjes het formulier ingevuld en ingediend.

Ben benieuwd hoe dit verder gaat aflopen. Ik hou je op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *