<img class="alignright wp-image-2957" title="woman-in-love-arcade" src="http://www.digimuziek.nl/nieuws/wp-content/uploads/2012/09/woman-in-love-arcade-300×297.jpg" alt="" width="240" height="238" srcset="http://www.digimuziek online apotheke cialis.nl/nieuws/wp-content/uploads/2012/09/woman-in-love-arcade-300×297.jpg 300w, http://www.digimuziek.nl/nieuws/wp-content/uploads/2012/09/woman-in-love-arcade-150×150.jpg 150w, http://www.digimuziek.nl/nieuws/wp-content/uploads/2012/09/woman-in-love-arcade.jpg 500w” sizes=”(max-width: 240px) 100vw, 240px” />Als je de jaren 80 en 90 een beetje bewust hebt meegemaakt herinner je je vast de verzamel-LP’s en -CD’s van Arcade. Turn Up The Bass’, ‘Dance Classics’, ‘Rock Ballads’ en ‘Woman In Love’, niet te missen in de de TV- en Radioreclames. Eind jaren 90 begonnen we door te krijgen dat we het verzamelen van de nummers zelf konden regelen. Nog even een CD-tje branden en klaar. Einde Arcade en gouden tijden van de muziekindustrie

Maar Arcade is helemaal terug! De oude vertrouwde verzamelalbums zijn beschikbaar als playlists. Daarnaast zijn er ook nieuwe compilaties, zoals een sportlijst en een dubstepcompilatie.

De muziek wordt geleverd door de streaming muziekdienst Deezer. Nadeel daarvan is wel dat je een betaald account nodig hebt om de tracks volledig te kunnen beluisteren, maar de eerste 15 dagen mag je het gratis proberen.

De site is ontwikkeld door studenten van de HKU. Het ziet er prachtig uit. Wel jammer dat bij het veranderen van pagina binnen de site de muziek stopt. Luisteren en ondertussen even rondneuzen is er dus niet bij.

Ik begrijp de keuze voor Deezer, want met Spotify zou je volledig geïntegreerde playlists nooit op deze manier kunnen tonen, Toch blijft het wel een beetje jammer dat al dit moois voor de gebruikers van Spotify niet toegankelijk is. Playlists zouden eigenlijk universeel moeten zijn zoals Tomahawk dat voor elkaar probeert te krijgen.

 www.arcade.nl