Alle 13 goed! deel 5

Hoog tijd voor een nieuwe aflevering van de serie Alle 13 Goed! Sorry, ik ben even bezig geweest met andere projectjes.

Deze aflevering bevat een aantal kanjers van hits, zoals Daniel van Elton John en Jan Klaassen van Rob de Nijs, maar ook een paar vergeten nummers zoals de Kristalwals van de altijd glimlachende John Woodhouse met zijn wonderaccordeon. Wie kent hem nog? Mijn vader was destijds groot fan. Ook een nummer van de vriendelijke Belgische virtuoos Toots Tielemans brengt je terug naar 1972. Het is weer een heerlijke trip-down-memory-lane.

Mis je een paar nummers?

Als je de playlist opent in Spotify zul je zien dat sommige nummers niet afspelen. Die staan namelijk niet echt op Spotify, maar als je de playlist compleet wilt hebben is dat met een kleine ingreep op te lossen.

De ontbrekende songs kun je hier downloaden   Sla ze op in een map die je hebt toegevoegd aan de Lokale Bestanden in Spotify (desktopversie) en je hebt het album compleet. Op je mobiel is het simpeler. Je downloadt de bestanden op je mobiel en zet in de instellingen van de Spotify app de optie “Audiobestanden van dit apparaat tonen” aan. Voor meer uitleg over deze procedures, klik hier.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *