Album niet op Spotify? Zo los je dat op.

Ik hoorde een song op de radio en herinnerde me dat dit nummer op een album stond dat ik ooit op vinyl kocht: Harvest Sweeties, een verzamelalbum van het label Harvest.

Mijn LP’s heb ik jaren geleden in een vlaag van verstandsverbijstering weggedaan. Zou Harvest Sweeties op Spotify staan? Helaas, niet te vinden.

Ik kon hem nog wel terugvinden op Discogs

Eerder schreef ik al eens een stukje over TunemyMusic. Zou ik nu van die tracklist snel een playlist kunnen maken met TunemyMusic? Hoe dat ging zie je in de onderstaande video:

In 1 minuut geregeld! Ik kan weer heerlijk genieten van een stukje jeugdsentiment.

Update 24-02-2023

Ooops. Is dat nu echt niemand opgevallen? In de playlist stond  Nightwish met The Greatest Show on Earth, een nummer uit 1970. Nightwish is die Finse band met Floor Jansen, je kent haar waarschijnlijk wel van Beste Zangers. De leden van Nightwish waren in 1970 nog niet eens geboren. Het had moeten zijn de band The Greatest Show on Earth met het nummer Tell the story. Dat nummer staat helaas niet op Spotify, maar wel op YouTube ik heb hem opgenomen met Audacity en via deze methode toch in de playlist gekregen als lokaal bestand. Opgelost!

In de widget hieronder blijven lokale bestanden verborgen, dus daar zie je hem niet. Wel als je de playlist opent in je Spotify app. Mocht jij je playlist compleet willen hebben, dan weet je wat je moet doen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *